Hliníková okna METALIC PANEL
Otherm trade

MENU
Nacházíte se: Produkty - Hliníková okna a dveře - Hliníková okna - Profilové řady - METALIC PANEL
 

Hliníková okna METALIC PANEL


Hliníková okna METALIC PANEL jsou nejvhodnější volbou do společných prostor, které jsou jen částečně vytápěny. Nejpoužívanější je do společných vstupních prostor panelových a bytových domů a komerčních prostor.

Tříkomorový hliníkový dveřní a okenní systém spřerušeným mostem splňuje nároky, kladené na velmi namáhané vstupní prvky budov. Dveřní systém je konstrukčně řešen tak, aby dobře bránil průniku prachu, vlhka a chladu do prostor domu. Ze systému Panel se vyrábějí se okna otvíravá a sklopná otvíravá a dveře.

Kvalita hliníkového profilu zaručuje, že při minimálních nárocích na údržbu má prakticky neomezenou životnost. Všechny komponenty hliníkového profilu METALIC PANEL dobře odolávají poškození při nešetrném zacházení a poskytují tak optimální řešení všude tam, kde je vysoká frekvence používání.

Vchodové dveře je možné ovládat pomocí čipových a kartových systémů, které představují moderní způsob jak zajistit bezpečnost domu.

Stavební hloubka rámu

72 mm

Stavební hloubka okenního křídla

80 mm

Pohledová šířka rámu

69 mm

Výška okopu u dveří

150 mm

Tloušťka zasklívaných výplní

24 až 56 mm

Prostup tepla rámem Uf

2,17 W/m2K

Standardní zasklení izolační dvojsklo Ug

1,1 W/m2K


 
Okenní profil METALIC PANEL




 
  07 | 06 | 2021

Letní akce 2021

Letní akce 2021

Zahajujeme "letní slevy" na plastová okna a dřevěná eurookna. Čerpejte výhodné letní ceny. Platnost akce 21.6.2021-21.9.2021

  25 | 01 | 2018

Zimní slevy 2018

reference okna, dveře reference okna, dveře reference okna, dveře reference okna, dveře
Zobrazit klasicky
Zobrazit mobilní verzi