Plastová okna a dveře OTHERM
Otherm trade

MENU
Nacházíte se: Produkty - Plastová okna a dveře
 

Plastová okna a dveře OTHERM


Kvalitní plastová okna vyráběná v České republice, ve variantách oken s dorazovým těsněním i v luxusním provedení se středovým těsněním v profilech EVO. Námi dodávaná plastová okna jsou osazena moderním kováním AUBI Titan s 3 bezpečnostními body v základní výbavě. Díky kvalitnímu zpracování našich oken a následné špičkové montáži oken je zaručena dlouhá životnost a dokonalá funkčnost našich plastových oken.
 Zašlete nám Vaši poptávku a přijďte se podívat do naší vzorkové prodejny, kde Vám poradíme ZDARMA a navrhneme optimální řešení pro Vaši stavbu.
 

Správná volba plastových oken

V naší široké nabídce profilových systémů plastových oken Vám dokážeme poradit a navrhnout správná okna dle dispozic Vašeho domu či bytu.
 Díky našim zkušenostem s okny poradíme kdy je lepší osadit okna se středovým těsněním, kdy naopak stačí plastová okna s dorazovým těsněním. K našim oknů Vám můžeme následně poradit i s výběrem dalších stavebních částí jako jsou například interiérové dveře, nebo garážová vrata 
 
 

Proč objednat naše plastová okna

Naše plastová okna Vám zaručí tvarovou stálost díky použitým profilů třídy A a kvalitním výztuhám. S našimi montážníky je zaručeno precizní osazení Vašich oken a v případě, že provádíme následné zednické začištění oken při rekonstrukcích, je zajištěno kvalitní provedení práce.
 Plastová okna jsou až na potřebu občasného promázání kování(toto je nutno u všech typů oken) víceméně bezúdržbová. S našimi luxusními plastovými okny máte zajištěny nejlepší tepelněizolační vlastnosti.

 

Plastová okna a dveře OTHERM jsou vyráběna z profilů Salamander, které se vyznačují velkou pevností a tvarovou stálostí.Kombinace kvalitního profilového systému a skvělého kování Siegenia Aubi Titan AF zaručuje dlohodobou funkčnost a tím i spokojenost zákazníků s námi dodávanými plastovými okny.

 

  07 | 06 | 2021

Letní akce 2021

Letní akce 2021

Zahajujeme "letní slevy" na plastová okna a dřevěná eurookna. Čerpejte výhodné letní ceny. Platnost akce 21.6.2021-21.9.2021

  25 | 01 | 2018

Zimní slevy 2018

reference okna, dveře reference okna, dveře reference okna, dveře reference okna, dveře
Zobrazit klasicky
Zobrazit mobilní verzi